Menetrend

2019.04.17. 11:28

Így közlekednek a buszok a húsvéti hétvégén és a jövő hét elején

Az ÉNYKK. Zrt. menetrendi értesítést adott ki a tavaszi szünet körüli közlekedés rendjéről.

ÉNYKK

Az értesítésük szerint az országos, regionális és helyi autóbuszjárataik a tavaszi szünet (április 18-tól 23-ig) körüli napokban az alábbiak szerint közlekednek:

április 16. (kedd): iskolai előadási nap

17. (szerda): a hét utolsó iskolai előadási napja, a hét utolsó előtti munkanapja

18. (csütörtök): tanszünetes munkanap, a hét utolsó munkanapja

19. (péntek): Nagypéntek, munkaszüneti nap

20. (szombat): szabadnap

21. (vasárnap): Húsvét, munkaszüneti nap

22. (hétfő): Húsvéthétfő, a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap

23. (kedd): a hét első iskolai előadási napját megelőző nap, tanszünetes munkanap

24. (szerda): a hét első iskolai előadási napja

Felhívják továbbá a figyelmet a következőkre:

- A hetek első iskolai előadási napját megelőző napra meghirdetett, alap- és középfokú oktatási intézmények diákjait kiszolgáló járataik április 23-án (kedden) közlekednek!

- A tanév tartama alatt a hetek első munkanapját megelőző napra meghirdetett, felsőfokú oktatási intézmények hallgatóit kiszolgáló járataik április 22-én (hétfőn) közlekednek!

- A hetek utolsó előtti iskolai előadási napjára meghirdetett, felsőfokú intézmények hallgatóit kiszolgáló járataik április 17-én (szerdán) közlekednek!

- A hetek utolsó iskolai előadási napjára meghirdetett, alap- és középfokú oktatási intézmények diákjait kiszolgáló járataik április 17-én (szerdán) közlekednek!

- A tanév tartama alatt a hetek utolsó munkanapjára meghirdetett, felsőfokú intézmények hallgatóit kiszolgáló járataik április 18-án (csütörtökön) közlekednek!

- Az ÉNYKK Zrt. ellátási területén járatokat közlekedtető társ közlekedési központok fentiektől eltérő közlekedési rend szerint is dolgozhatnak, ezért arra kérik az utasokat, hogy vegyék igénybe az információs helyeik szolgáltatását!

Az értesítést PDF formátumban itt éri el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában