pályázat

2019.04.05. 07:00

Filmekben mutatták be az iskolájukat a kanizsai tanulók

A dr. Mező Ferenc Gimnáziumban tartották csütörtökön a Nagykanizsai Tankerületi Központ diákönkormányzati tanácsa által kiírt, „Miénk a legjobb suli” című videopályázat eredményhirdetését.

Horváth-Balogh Attila

Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A pályázókat és a kísérő pedagógusokat Magyar Ferenc, a Nagykanizsai Tankerületi Központ igazgatója köszöntötte. Czémánné Balog Tímea, a tankerületi diákönkormányzat segítője arról számolt be, hogy januárban írták ki a pályázatot, a gyerekeknek és pedagógus segítőiknek másfél hónap alatt kellett elkészíteni az iskolájukat bemutató filmet.

Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Az alkotásokat szakértő zsűri bírálta el. Jancsi László zsűritag, operatőr-vágó rövid értékelést mondott a produktumokról, majd következett az eredményhirdetés. A 24 film közül kettő, a Letenyei Andrássy Gyula, valamint a keszthelyi Csány-Szendrey Általános Iskola filmje különdíjas lett. A 3. helyezést a nagykanizsai Batthyány Lajos Gimnázium, a másodikat a szepetneki Királyi Pál Általános Iskola, az elsőt pedig a nagykanizsai Bolyai János Általános Iskola filmje érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában