Szépségverseny

2019.04.23. 14:00

Tündérszépek: Átvették nyereményüket a Zala megyei forduló díjazottjai

A mai nap folyamán átvették nyereményeiket a Tündérszépek szépségverseny Zala megyei fordulójának megyei továbbjutói Zalaegerszegen, a Zala Megyei Hírlap szerkesztőségében.

zaol.hu

Wéber Petra, Kocsis Délia és Katona Patrícia,

Lap- és online portál-családunk Tündérszépek szépségversenyének első körében megyénkből 30 lány mérette meg magát, rájuk március 25-én éjfélig adhatták le voksaikat olvasóink – mint arról korábban beszámoltunk. Az ő értékeléseik alapján hárman – Kocsis Délia Zalaszentgrótól (6,56), Katona Patrícia Zalaegerszegről (6,53) és Szakács Marietta Tófejről (6,27) – jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül a nagykanizsai Wéber Petrának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

A megyei forduló továbbjutói nyereményüket, egy 50, egy 30 és egy-egy 20 ezer forintos vásárlási utalványt, valamint a Zalai Hírlap üzletszervezési vezetőjétől Kovács Veronikától vehették át köszöntő szavak kíséretében (Szakács Marietta egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az eseményen). Wéber Petrának és Katona Patríciának ahhoz is gratulálhatott szerkesztőségünk, hogy megnyerték a régiós fordulót – ezzel két lány is képviselheti megyénket az országos fordulóban.

Pozitív élményekkel gyarapodtak

A megyei forduló nyerteseitől megkérdeztük, hogy miként élték meg a megmérettetést.

- Nagyon izgultam, de nemcsak a család, a barátok is szorítottak értem. A végeredmény igazi pozitív csalódás volt, hiszen mégiscsak elsőként jutottam tovább a közönségszavazáson. Nagyon örülök a nyereménynek is, biztosan hasznát fogom venni – fogalmazott Kocsis Délia.

Wéber Petra, Kocsis Délia és Katona Patrícia, Kovács Veronikával, a Zalai Hírlap üzletszervezési vezetőjével Fotó: Pezzetta Umberto

A második helyezett, Katona Patrícia szintén pozitív élményként élte meg a szépségversenyt.

– Nagyon jó volt a verseny, borzasztóan élveztem. Folyamatosan figyelemmel kísértem az eredményeket, s mivel elég szoros volt a mezőny, nagyon izgultam mi lesz a vége – mondta vidáman.

Wéber Petra a zsűri által továbbjuttatott versenyző így vélekedett a Tündérszépek versenyről:

- Egy élmény volt megmérettetni magam. Bevallom őszintén nem izgultam, s bíztam benne, hogy ha a közönségszavazáson nem is, a zsűri által sikerül a továbbjutás. A nyereménynek örülök, sőt további izgalommal tölt el, hogy az országos fordulóban milyen eredményt érek majd el – osztotta meg velünk.

 

Hamarosan kiderül, ki az első Tündérszép

Szépségversenyünk harmadik fordulójában 13 megye hölgyei közül neves szakmai zsűri és olvasóink választják ki kedvenceiket.

Elérkezett a hónapok óta tartó Tündérszépek verseny fináléja: a www.zaol.hu/tunderszepek oldalon éjféltől 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek.

Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el.

Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönség kedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy halmozzák el szívekkel kedvenceiket.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában