Az újságírók ünnepe

2019.03.16. 07:00

Magyar Hajnalka kapta a Zalai Hírlap szerkesztőségének nívódíját

Március 15-én van, a forradalom ünnepéhez kapcsolódik a magyar sajtó napja. Erről csütörtökön délután a Zalai Hírlap szerkesztőségi értekezleten emlékezett meg.

Arany Horváth Zsuzsa

Elöl Magyar Hajnalka nívódíjas újságíró, mögötte a Zalai Hírlap szerkesztőségi kollektívája Fotó: Pezzetta

Horváth A. Attila főszerkesztő köszöntőjében szólt a szerkesztőséget érintő elmúlt időszakbeli változásokról és feladatokról. Jelezte: a Zalai Hírlap olvasottsága országos összehasonlításban is megállja a helyét. Idén két választás ad a szokásosnál is több fela­datot és kíván körültekintő munkát a laptól, mondta, egyben megköszönte a kollégák megbízható munkáját.

Elöl Magyar Hajnalka nívódíjas újságíró, mögötte a Zalai Hírlap szerkesztőségi kollektívája Fotó: Pezzetta

Az ünnep fénypontja mindig a szerkesztőségi nívódíj átadása. A hagyományok szerint a munkatársak titkos szavazással döntenek a nívódíjról, amit ez évben Magyar Hajnalka újságírónak ítélt a szerkesztőség. A díjjal értékes jutalom jár, melyet a kiadó biztosít. A főszerkesztő laudációjában elmondta, a díjazott neve egybeforrt a Zalai Hírlapéval és a magas szakmai színvonallal. Magyar Hajnalka 1979 óta szerez élményt a Zalai Hírlap olvasóinak, kulturális, művészeti, közéleti, egészségügyi írásai precíz, pontos, empatikus újságírói elhivatottságról árulkodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában