Lapot a Diákoknak

2019.03.29. 07:00

Indul a LADIK vetélkedő

A Lapot a Diákoknak (LADIK) elnevezésű médiavetélkedőt már tizenkét éve szervezzük az általános iskolások számára. Az első forduló TOTÓ-kérdéseit csütörtöki lapszámunkban is megtalálják.

Arany Horváth Zsuzsa

A médiavetélkedő célja, hogy a korosztálynak megfelelő játékos feladatokkal felhívjuk a figyelmet a nyomtatott sajtóra, az újságolvasásra.

A vetélkedőt 2019-ben a Mediaworks Hungary Zrt. négy megyés (Fejér, Vas, Veszprém és Zala) régiós vetélkedőként rendezi meg. A vetélkedő a TOTÓ után fela­datlap kitöltésével folytatódik, ezt követi a megyei, végül pedig a régiós döntő.

A megyei döntőkbe 5–5 csapat juthat be. A megyei döntők győztes 5 fős csapatai, azaz négy csapat jut be a régiós fináléba. A vetélkedőre 5 fős, általános iskolás 7–8. osztályos tanulói csoportok jelentkezését várjuk. Az első for­duló április 18-ig tart, a TOTÓ még többször megjelenik, a beküldési határideje április 23. A feladatlapokat május 10-ig várjuk vissza, a megyei döntőkre május 24-ig kerül sor.

Az értékes jutalmakért zajló régiós döntőt neves zsűritagokkal május 31-én rendezzük meg a kislődi Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában