Elismeréseket is átadtak

2019.02.01. 08:00

Ülésezett a Határőr és Rendőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete

Csütörtökön tartotta meg éves ünnepi közgyűlését a Honvéd Kaszinóban a Határőr és Rend­őr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete.

Horváth-Balogh Attila

Középen Bíró László elnök, mellette ketten a kitüntetettek közül: Fritz József és Csíkfalvi István

Fotó: Szakony Attila

Az eseményen a jelen pillanatban mintegy 120 tagot számláló szervezet elnöke, Bíró László nyugalmazott határőr alezredes a megjelentek előtt számolt be a szervezet elmúlt évi tevékenységéről, a lebonyolított rendezvényekről, és természetesen vázolta az idei évre vonatkozó terveket is.

Középen Bíró László elnök, mellette ketten a kitüntetettek közül: Fritz József és Csíkfalvi István
Fotó: Szakony Attila

– Azt mondhatom, hogy jól sikerült a múlt évünk – fogalmazott érdeklődésünkre Bíró László. – Azt tapasztaljuk, hogy egyre több nyugalmazott rendőr, illetve határőr kolléga aktivizálja magát, keres meg bennünket, aztán sokuk vesz részt a rendezvényeinken. Legfontosabb célunknak a hagyományaink őrzését tekintjük, a programjaink közül pedig a letenyei határőr- és a nagykanizsai rendőrnapunkat említeném meg. Ezeket természetesen idén is megrendezzük, hiszen pozitívak a visszajelzések velük kapcsolatban.

Az egyesület csütörtöki közgyűlésén elismeréseket is átadtak. Az elnök emlékplakettel köszöntötte a vezetőség lemondott tagját, a négy cikluson át tevékenykedő Csíkfalvi Istvánt; az egyesület legidősebb tagját, a 94 esztendős Lőrincz Jánost; továbbá hetvenedik születésnapja alkalmából Fritz József nyugállományú határőr törzszászlóst, akit az országos rendőrfőkapitány az évforduló kapcsán főtörzszászlóssá léptetett elő. Az egyesület munkáját segítő aktív tagok pedig könyvjutalmat vehettek át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában