nagyszabású, táncos-énekes előadás

2019.02.04. 12:00

Tánccal, muzsikaszóval szórakoztatták az időseket Letenyén

A hagyományokhoz híven az idei esztendőt is nagyszabású, táncos-énekes előadással nyitotta nemrég a Belvárosi Nyugdíjasklub Gyöngy­virág Tánccsoportja.

Szabó Zsófia

A Belvárosi Nyugdíjasklub Gyöngyvirág Tánccsoportja vidám műsorral szórakoztatta a közönséget Fotó: ZH Archívum

Az örökifjú hölgyekből álló csapat tavaly ünnepelte színvonalas gálával fennállásának tizedik évfordulóját. Ám a kerek jubileum után sem dobták félre a tánccipőjüket. Ugyanis – mint Cser György, a tán­c­csoport művészeti vezetője elmondta – fellépések sokasága várt a táncosokra az óesztendő hátralévő részében is. Továbbá országos kulturális fesztiválon is megmérették magukat, ahol a szakmai zsűri értékelése szerint szép teljesítményt nyújtottak.

A Belvárosi Nyugdíjasklub Gyöngyvirág Tánccsoportja vidám műsorral
szórakoztatta a közönséget Fotó: ZH Archívum

A mozgalmas, fellépések­ben gazdag időszak idén is folytatódik: a Belvárosi Nyugdíjas Klub Gyöngyvirág Tánccsoportjának már szinte „megtelt” a határidőnaplója. A programokban bővelkedő évet Letenyén, a Kolping Idősek Otthona és Gondozó Házában nyitották, ahol néhány nappal ezelőtt adtak műsort az intézmény lakóinak és a látogatóknak.

Cser György művészeti vezető jelezte: nemcsak néptánctudásuk legjavával, hanem versekkel és énekekkel is kedveskedtek a közönségnek. Azonban a letenyei fellépés után sincs idejük a pihenésre: nyugdíjas művészeti találkozó és hangulatos kulturális délután egyaránt vár a tánccsoportra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában