A felnövekvő generációt támogatták

2019.02.14. 09:00

Sormáson tartotta a kanizsai Kőrösi-iskola a szülők-nevelők bálját

A megnövekedett érdeklődés miatt első alkalommal tartotta az István Parkhotel színháztermében a nagykanizsai Kőrösi-iskola a hagyományos szülők-nevelők bálját. A befolyt összegből a sportpálya felújítása mellett a hangosítást korszerűsítik.

Benedek Bálint

A bált a nyolcadikosok palotása nyitotta Fotó: Benedek Bálint/Zalai Hírlap

A vendégeket a 8. osztályosok palotás tánca fogadta, majd Mi vagyunk a grund címmel modern koreográfiát is bemutattak a fiatalok.

Ezt követően Smolcz Frigyes intézményvezető köszöntötte a vendégeket, aki elmondta: számos olyan fejlesztést valósítanak meg a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskoláért Alapítvány, valamint az önkormányzat segítségével, amit másféleképpen nem tehetnének meg. Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, a térség or­szág­gyűlési képviselője megnyitóbeszédében a részt vevő szülők számára utalva kiemelte: a nevelők büszkék lehetnek arra, hogy ilyen sokan mellettük állnak, s támogatják a munkájukat. Hozzátette, a szülők ragaszkodása érezhető, a jövőben ők sokat tehetnek a gyermekek fejlődéséért, nemcsak az intézmény falain belül, hanem azon kívül is.

A bált a nyolcadikosok palotása nyitotta Fotó: Benedek Bálint/Zalai Hírlap

Dénes Sándor polgármester beszédében emlékeztetett: a bál kinőtte a Medgyaszay-házat, most a résztvevők szinte megtöltötték a hotel nagytermét, ami imponáló. Az összejövetel jó célt szolgál, méghozzá a felnövekvő generáció támogatását, aminél nincs fontosabb, mondta.

Ezt követően az iskola pedagógusainak vidám, táncos műsorával folytatódott a bál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában