Fiatal nő felfedi a kamu Jézus titkát

2019.02.05. 12:39

Jézus zalai „reinkarnációja”: megszólal egy újabb áldozat

A közelmúltban robbant a hír, hogy egy teskándi férfi, T. Miklós spirituális gyógyítónak adta ki magát és hívei jóhiszeműsége révén luxus életet teremtett magának. Most egyik áldozata, egy fiatal nő is megszólalt.

zaol.hu

Forrás: illusztráció

- Sokakban felmerül a kérdés, mi van az élet után, s mi, miért történik velünk... A családomat is érdekelték e kérdések, s ismerősöktől hallottunk Miklósról, a gyógyítóról – nyilatkozta a Ripostnak.

A cikkből kiderül, hogy a fiatal nő először egy somogyi faluban találkozott Miklóssal. A férfi kiscsoportos gyógyításokat tartott, természetesen nem ingyen: akár nyolcezer forintot is elkért egy alkalomért, de mit sem sejtő híveiből pénzt csalt ki jótékonyságra hivatkozva is.

Forrás: Ripost

A most megszólaló áldozata is bőkezű volt: mint fogalmazott, egy bennfentes család tagjaként közös nyaralásokra, autóra, lakberendezési tárgyakra is adtak neki összegeket. Egy idő után azonban elfogyott a pénz, így kikerült a bizalmi körből.

Miklós szektájáról mi is beszámoltunk: korábbi cikkünk itt érhető el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában