izgalmas beszélgetések

2019.02.20. 07:00

Idén a médiából kerülnek ki az Egerszegi Páholy vendégei

Ebben az évben a média világából érkeznek az Egerszegi Páholy vendégei.

Arany Gábor

Erről is szó esett kedden a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben tartott sajtótájékoztatón. Flaisz Gergő, az intézményt működtető Keresztury VMK vezetője arról szólt, hogy a megszokott színvonalú izgalmas beszélgetések várják a közönséget, elsőként február 27-én Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám lesz a vendég. Az idei páholysorozat középpontjába a családok kerültek, ahogy ezt Buza Beáta, a program háziasszonya kiemelte. Ehhez a média világából ismert párokat vívtak vendégül. Így találkozhat májusban a közönség Ördög Nórával és férjével, Nánási Pállal, az októberi Egerszegi Páholy vendége D. Tóth Kriszta és testvére, D. Tóth András lesz, novemberben pedig Pataki Ági érkezik.

Bár a vendégek a médiából jól ismertek, sok érdekességgel szolgálnak majd életükről, fogalmazott a programot szervező B. Takács Kata művészeti titkár. Hiszen jegyzik Liptai Claudia színházi szerepeit is, férje, Pataki Ádám neves cukrász, Nánási Pál fotóművészként szerzett hírnevet, az újságíró D. Tóth Krisztina és testvére, András az online világában ért el sikereket, Pataki Ági anno fotómodellként futott be, ma pedig jelentős producer. A művészeti titkár a következő hetek két programjára is felhívta a figyelmet. Vigh Andrea Liszt-Ferenc-díjas hár­faművész március elsején koncertezik a hangversenyteremben, március 27-én pedig Nauratyill Zita ad orgonahangversenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában