A bevételből a diákönkormányzat javaslatait is támogatják

2019.02.26. 17:00

Farsangoltak az egerszegi Landorhegyiben

Az osztályok jelmezes, zenés-­táncos műsorával zajlott feb­ruár 22-én délután a Lan­dorhegyi iskola diákjainak farsangi mulatsága, tájékoztatta lapunkat Rákóczi Marianna tanárnő.

Arany Horváth Zsuzsa

A 4. c és A dzsungel könyve Fotó: Landorhegyi Fotókör

Zsúfolásig megtelt a tornacsarnok a vidám, szórakoztató produkciók idejére. Az ezeket megörökítő fotókat hagyományosan a Landorhegyi Fotókör készítette el. A 3. a osztály tanulói ötletes jelmezekben a Csoki-dalra táncoltak, a végén a közönséget is megajándékozták az édességgel, a 3. c osztály növendékei a szülőkkel együtt adták elő Zorba táncát, a 4. b a cowboyok és indiánok küzdelmét jelenítette meg műsorában, míg az 1. a osztályos Túró-Rudik figyelték a produkciót. A 4. c osztály előadásában A dzsungel könyvének szereplői elevenedtek meg. A jó hangulatról diszkó gondoskodott, étel-ital várta a résztvevőket a büfében, tombo­lajegy, zsákbamacska vásárlásával mindenki szerencsét próbálhatott. A bevételből – a hagyományt követve – idén is a diákönkormányzat által elfogadott programokat támogatják. Tervezik dísznövények vásárlását a „Mosoly Landor” parkba, jutalmazzák a közösségért sokat tevő tanulókat, kültéri napelemes lámpatesteket szereznek be a leendő fedett kerékpártárolóra.

A 4. c és A dzsungel könyve Fotó: Landorhegyi Fotókör

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában