Bővült a géppark

2018.12.14. 10:00

Új járművek a Nettánál

A Netta-Pannonia Kft. nemrég közel 40 millió forint értékben saját erőből két járművel gazdagította gépparkját.

Benedek Bálint

Molnár-Rodek Bernadett és Arany János műszaki vezetőhelyettes a géppark legújabb darabjaival Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

A cég személyszállítási üzletága egy újabb Scania busszal, egy Century modellel bővült. Az 51 fős busz a többihez hasonlóan rendelkezik úgynevezett Tempo 100-as vizsgával, ráadásul wifielérhetőséggel is. Sőt megfelel a veronai buszbaleset nyomán szigorított minden olyan előírásnak, mely alapján gyermekeket is szállíthatna.

Molnár-Rodek Bernadett és Arany János műszaki vezetőhelyettes a géppark legújabb
darabjaival Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

– Beszereztünk még egy Avant 640 típusú univerzális minirakodógépet is – mondta Molnár-Rodek Bernadett szolgáltatási és értékesítési igazgató. – A géphez számos adapter csatlakoztatható, ami alkalmassá teszi a közterületen adódó feladatok elvégzésére, de a téli hómunkában ugyancsak jól jön a segítsége. Ezenkívül még akár 150-féle tartozék csatlakoztatható a járműhöz. A széles kínálatból jelenleg egy hótolólapot, egy kefehengert és egy kis rakodókanalat vásároltunk, illetve gyárilag volt hozzá egy nagyobb rakodókanál. Az adaptereket a köztisztasági, valamint a parkfenntartási tevékenységünk során használhatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában