Lezárult a második forduló

2018.12.11. 07:00

Átvették nyereményeiket a Gyermekmosoly pályázatunk díjazottjai

Lapunk kedvelt közösségi programja a Gyermekmosoly pályázat, melyet évről évre nagy érdeklődés övez. Idén több mint ezer fotót küldtek be a szülők és a nagyszülők, majd két korosztályban kétfordulós szavazás indult.

Arany Horváth Zsuzsa

Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

A második fordulóban lapunkban 30-30 kisgyermek fényképe jelent meg, közülük került ki hat díjazott az olvasók szavazatai alapján. 3 éves korig: 1.: Kövér Gellért, 2.: Gál Richárd, 3.: Kósa Szonja. 4–7 éves korig: 1.: Kovács Szíra Emma, 2.: Horváth Eleni, 3.: Kocza Emese. A nyertes családok CEWE ajándékutalványokat vehettek át 10, 20 és 30 ezer forint értékben, fotókönyv készítéséhez.

Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

A legszebb zalai gyermekmosoly „tulajdonosai” és hozzátartozóik tegnap szerkesztőségünkben vették át a nyereményt Kovács Vera Zala megyei üzletszervezési vezetőtől. Képünkön elöl ülnek a nagyobbak: Emese nagymamájával, Koczka Zsoltnéval, Szíra Emma édesanyjával, Lányi Nikolettával és Eleni anyukájával, Horváth Edmondnéval. Hátul Kovács Vera, a kicsik közt Gellért (édesanyja Kövér-Parragi Cecília), Richárd (édesanyja Gálné Gál Ágnes) és Szonja (édesanyja Kósa-Szabó Bettina).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában