Díjak és elismerések

2018.12.05. 17:00

A fogyatékkal élők ünnepi rendezvénye Lentiben

A karácsony jegyében telt a fogyatékkal élők világnapja alkalmából kedden megtartott ünnepség a művelődési központban.

Korosa Titanilla

A szervező FONI gondozottjai esernyőtáncot mutattak be Fotó: Korosa Titanilla

A Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ hazai és határon túli társszervezetekkel, helyi iskolákkal és az óvodával közösen rendezett ünnepséget, mellyel a közelgő karácsonyi ünnepek hangulatát idézték meg. A kulturális műsorban fellépő csoportok produkciója előtt Pozonec-Csoma Veronika, a szervező intézmény vezetője köszöntötte az egybegyűlteket, majd Horváth László, Lenti polgármestere és Tóth Gábor, a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet (KOSZISZ) igazgatója mondta el ünnepi gondolatait.

A szervező FONI gondozottjai esernyőtáncot mutattak be Fotó: Korosa Titanilla

A rendezvényen több, a szociális ágazatban tevékenykedő KOSZISZ-intézménybeli dolgozó részesült elismerésben, köztük a lenti idősotthon, valamint a foglalkoztató központ dolgozóinak munkáját ismerték el. Lentibe került az intézményfenntartó szervezet által évente egy személy számára adományozott Adolf Kolping-díj is, amit idén Gáspár Lívia, a lenti Kolping Gondozási Központ vezetője vehetett át.

A rendezvényen továbbá kihirdették a még korábban, a szociális munka napja alkalmából meghirdetett rajzpályázat eredményét és díjazták a legjobbakat, majd a programon részt vevő intézmények csoportjai adtak műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában