Gourmet-csütörtök

2018.11.27. 07:00

Megyekártyával féláron fogyaszthat a Terra Incognita, valamint a Zala Springs Golf Resort éttermében

A Zalai Hírlap előfizetői számos alkalommal tapasztalhatták, hogy lapunk kedvezményekkel, ajándékokkal viszonozza az előfizetői hűséget.

Hajdu Péter

Farkas Tamás ebédet szolgál fel a Terra Incognitában Fotó: Pezzetta Umberto

Fotó: Pezzetta Umberto

Ezek közé tartozik a több éve sikeres Zala megye kártya, amit a partner ruházati és egyéb iparcikk-, valamint élelmiszer-kereskedelmi egységekben is használhatnak a kártyatulajdonosok vásárláskor. Ezen a héten csütörtökön a finom falatokat kedvelők számára kínálunk lehetőséget, gasztronómiai élményt megyekártyás olvasóinknak. November 29-én, a gourmet-csütörtökön a megyekártyával rendelkező előfizetőink 50 százalékos ételfogyasztási kedvezményt kapnak az akcióban részt vevő vendéglátóipari partnereinknél.

A zalaegerszegi Terra Incognita Restaurant & Lounge, valamint a Zalacsányban működő Zala Springs Golf Resort étterme féláron várja a megyekártyával érkező vendégeket.

Farkas Tamás ebédet szolgál fel a Terra Incognitában Fotó: Pezzetta Umberto

A Zalaegerszeg városközpontjában működő kedvelt étterem, a Terra Incognita jelenlegi vezetése és konyhája öt éve vette át a vendéglátóipari egységet. A napi menüs étkezés mellett céges rendezvényeken, családi és egyéb ünnepi alkalmakkor is előszeretettel keresik az emberek az éttermet. Érdeklődésünkre Zsupánek Miklós tulajdonos elmondta, a menüztetés mellett elsősorban á la carte étteremként működnek, s ezen a héten csütörtökön 11-től estig, a konyha zárásáig étkezhetnek náluk féláron, az étlap teljes választékából rendelve a megyekártyás olvasók. Azonban a várható forgalomra tekintettel felhívta a vendégek figyelmét, hogy aki biztosra akar menni, előzetesen foglaljon asztalt.

A kínálat egyik különlegessége a lazacos-­spenótos rizottó, a hal­ételek között tonhal is található, továbbá magyaros ételek, mint például az egészben sült csülök, ropogósra sült császárhús, magyaros szűzérmék, az ínyenceknek a konfitált kacsacomb vagy a joghurtos csirkemell grill camembert-rel, friss salátával – ajánlott néhány finomságot az étlapról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában