Egy nyitóbuli apropóján

2018.09.10. 13:00

Mini rockfesztivál Nagykanizsán

Tíz amatőr zenekar lépett fel azon a minifesztiválon, amelyet pénteken és szombaton tartottak a dél-zalai városban, egy zenés szórakozóhely nyitóbulija apropóján.

Gyuricza Ferenc

A stoner-rockot játszó Lumberjack Commando másfél évnyi szünet után adott újra koncertet Fotó: Gyuricza Ferenc

A minifesztivál közreműködőinek többsége (Seedback, Troop Of Doom, Your Last Steps, Nyírfa Terror, Lumberjack Commando, AshDogs, Agresszív Gonosztevők Rezervátuma) Nagykanizsát képviselte, de a TeaBag és a Flashback! révén érkezett zenekar Zalaegerszegről is, míg a szombati programot a pécsi Dusty Road zárta. Mindez műfaji sokszínűséggel is együtt járt.

A stoner-rockot játszó Lumberjack Commando másfél évnyi szünet
után adott újra koncertet Fotó: Gyuricza Ferenc

A klub programszervezője, Dominkó Niki elmondta, a fesztivállal hagyományt szeretnének teremteni, azaz további élőzenés programokat is terveznek, s a későbbiekben országosan ismert zenekarokat is szeretnének meghívni. Szándékaik szerint havonta legalább egy koncertet tartanának, részben bent a klubban, részben a kerthelyiségben, de azt is elképzelhetően tartják, hogy egyéb helyszínekre települnének ki. Ezzel hiánypótló szerepet is vállalnak a város életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában