Kedvezmény

2018.08.14. 07:00

Megyekártyás nap augusztus 18-án a lenti fürdőben

Kiadónk Megyekártya programjához kapcsolódóan megyénk kiemelt turisztikai központjaiban biztosítunk extra kedvezményt Zala Megye Kártyával rendelkező előfizetőinknek. Idén a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark ad otthont a Megyekártyás napnak.

ZH-Információ

medencékben szabad a játék Fotó: Lenti Gyógyfürdő Kft.

A családok kedvelt helye a lenti termálfürdő, ahol a fürdőzés élménye adott a kisgyermekektől a felnőttekig minden látogatónak. Az egyik legjobb szórakozás a nyári melegben, ha víz közelében tölthetjük az időt, hűsölhetünk egy medence partján és belecsobbanhatunk az enyhülést adó vízbe. Egy ilyen nap természetesen még kellemesebb, ha kevésbé terheli meg a családok pénztárcáját, ezért az alap megyekártyás árengedményeknél erőteljesebb kedvezményekkel készülünk.

A medencékben szabad a játék Fotó: Lenti Gyógyfürdő Kft.

A megyekártyás nap e héten szombaton, azaz augusztus 18-án lesz Lentiben. Kérjük, ne felejtse otthon megyekártyáját, hiszen enélkül nem érvényesítheti kedvezményét a délelőtt 9-től este 8-ig nyitva tartó létesítményben. A kedvezmény a következő kategóriákra vonatkozik: a felnőtt kombinált napijegy 18 év felett, amely magában foglalja az új élményfürdő, a fedett fürdő, a szabadtéri strandfürdő medencéinek, valamint a Szent György Energiapark korlátlan használatát és az öltözőszekrényt, 18-án, megyekártyával: 3600 helyett 1800 forint. A gyermek és diák kombinált jegy 3 és 18 év közöttieknek 2600 helyett 1300 forint. A 3 év alattiaknak a belépés ingyenes.

A kedvezmény csak érvényes, matricával ellátott megyekártya felmutatása esetén vehető igénybe, más kedvezménynyel nem vonható össze. Egy megyekártyával maximum öt fő élhet a kedvezménnyel. A megyekártyával féláron megvásárolható jegykínálat mellett szórakoztató programokat is szervez a termálfürdő csapata: ezek közt lesz vízi vetélkedő, aquafitness, zumba, kangoo, fanatic jump torna és szinkronúszó bemutató is. A zenéért és a jó hangulatért a Rouge együttes felel majd. Augusztus 18-án akik belépőt váltanak, részt vehetnek újra egy, a Strandok éjszakáját idéző programon is, melyet a nagy sikerre való tekintettel megismételnek a termálfürdőben. Aznap a zenés éjszakai fürdőzésre éjfélig lesz lehetőség, 20 órától a belépőjegyet 500 forintért vásárolhatják meg a látogatók.

A Megyekártyás nap programjaihoz kellemes szórakozást kíván a Zalai Hírlap, találkozzunk a helyszínen, ahol játékkal is várjuk kedves megyekártyás előfizetőinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában