Hétfő estig gazdag kínálattal

2018.08.17. 11:03

Elkezdődött a VII. Hévízi Borünnep

Kezdetét vette a VII. Hévízi Borünnep. Ami a borházak, kézművesek, illetve a bornapok előadóinak gazdag kínálatával hétfő estig várja az érdeklődőket.

zaol.hu

dav

Tegnap elkezdődtek a VII. Hévízi Borünnep: programjai, a borházak, kézművesek, illetve a bornapok előadói hétfő estig gazdag kínálattal várnak minden érdeklődőt.

 

Hévíz borai:

Hévíz Város Bora Decsics Pincészet (Rezi) Olaszrizling (száraz, 2017)

Hévíz Város Selection Bora Papp és Fiai Pincészet (Vonyarcvashegy) Olaszrizling (2017, száraz)

Különdíj Cseri Pincészet (Nyúl) Pannonhalmi Rajnai rizling (2017, félszáraz)

Ideiglenes, ingyenesen igénybe vehető parkolókat működtet a Hévízi Borünnep idejére Hévíz Város Önkormányzata.

 

Fotó: Keszey Ágnes

A parkolókat kizárólag az augusztus 16. és 20. közötti időszakban lehet használni!

A Borünnep okán, valamint a Hotel Palace és a Majerik hotel megközelíthetősége miatt az Attila utcától az Erzsébet királyné utcáig augusztus 16-tól engedélyezett a balra fordulás, a mindkét irányból „Behajtani tilos” tábla alatt a „kivétel hotel vendégek részére” kiegészítő táblával.

A nagyparkoló főbejáratánál a Széchenyi utca forgalmát továbbra is a nagyparkolón keresztül a Jókai utcán át az Attila utca felé terelik, a Széchenyi utca felé a mindkét irányból behajtani tilos tábla alatti kiegészítés: „kivétel az ott lakók” felirattal marad! Így biztosítottá válik a mentővel és tűzoltó autóval a be- illetve átjutás is. Adta hírül a Hévízi Önkormányzat Facebook oldalán.

 

A borünnep részletes programjáról, a közlekedési és parkolási lehetőségekről a www.onkormanyzat.heviz.hu és a www.heviz.hu oldalon is tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában