Élménybeszámoló

2018.08.06. 19:27

Éld át a repülés élményét hőlégballonnal Zala felett

Varga Petra zalai lakosként, idén is ellátogatott Nagypáliba, a hétvégén tartott nemzetközi hőlégballon találkozóra.

Magyari Kinga

A hőlégballonozás, még manapság is elérhetetlennek tűnő álomnak hathat, ám a szemfülesebb rajongók, bizony megtalálják a módját, annak, hogy elérhetővé váljon az elérhetetlen. Így volt ezzel egyik olvasónk, Petra is, aki idén nem először repült hőlégballonnal.

- A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációt igényel. Én tavaly egy magyar pilótával repültem, idén viszont külföldi pilóta mellé kerültem. Beosztottak jelentkezés alapján,attól függően, hogy hány személyes a kosár és hány kilósak az emberek. Felejthetetlen és kihagyhatatlan program ez, a repülni vágyóknak. Felülről látni Zala megye tájait káprázatosan gyönyörű. A levegő, az érzés, amikor egy kis kosárból a lábunk előtt hever a nagy világ. Szeretem az extrémebb,új dolgokat,amik nem hétköznapiak.

Petra, aki egyébként kisgyermeknevelő , rengeteg fotót készített a rendezvényen, többek között az előkészületekről is, nem csak a repülésről.

- Az egyik legkülönlegesebb látványt idén a Szent Korona légballon adta. De egyszerre annyi ballont látni szállni a levegőben is maga a megvalósult mesebeli világ. Ahogy könnyedén suhannak a magasban.

De nézzük a fotókat, amelyek magukért beszélnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában