családi nap

2018.07.08. 21:21

Népi játszótér, palacsinta szerepelt sikeresen Murarátkán

A trambulinnak és a népi játszótérnek is nagy sikere volt a dél-zalai községben megrendezett családi napon. A gyermekeknek és a felnőtteknek is kínáltak kikapcsolódási lehetőséget.

Gyuricza Ferenc

Gazdag Gréta (balra) és Domonkos Gabriella a népi játszótér eszközeivel ismerkedik Fotó: Gyuricza Ferenc / ZH

Szombaton délután hamar benépesült a közösségi ház környéke, számos kikapcsolódási lehetőség várta az idősebbeket és fi atalokat egyaránt. Voltak kézműves programok, fellépett a Harangláb népzenei együttes, az érdeklődők kipróbálhattak régi, mára már jobbára elfeledett játékokat, s rengeteg palacsintával is készültek a szervezők.

Gazdag Gréta (balra) és Domonkos Gabriella a népi játszótér eszközeivel ismerkedik Fotó: Gyuricza Ferenc / ZH

zültek a szervezők. – A családi nap egy jól bejáratott rendezvény a településen, minden évben nagy sikere van – mondta Pál Józsefné polgármester. – Ezúttal nemcsak a falu lakosainak rendeztük a programot, hanem azt kértük a községben élő nagyszülőktől, hogy erre a hétvégére hívják haza az unokáikat is. Így lesz igazán közösségi program a családi napból. Pál Józsefné hozzátette, az előző hétvégén is volt egy rendezvényük, egy nyárköszöntő kulturális program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában