Adomány

2018.04.13. 18:49

Átadták a Funky Fesztivál 330 ezer jótékony forintját

Összesen 330 ezer forintot sikerült gyűjteni a Nagycsaládosok Egyesülete javára a farsangi Funky Fesztiválon.

Magyar Hajnalka

Jobbról: Balaicz Zoltán, Ruisz Cecília és Tompa Gábor Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Az összeg átadásáról pénteken írták alá a szerződést az érintettek. Balaicz Zoltán polgármester arról beszélt, ma már alig van Zalaegerszegen olyan rendezvény, amelyhez ne kötődne jótékony cél. Az adományozás mindenkit épít, hiszen a kis segítség is jót tesz a lelkünknek, erősíti a lokálpatrióta kötődést. Szólt arról is, a város sokat köszönhet a Nagycsaládosok Egyesületének. Számos megmozdulással színesítik a rendezvényeket, nekik köszönhető a farsangi felvonulás is, ami időközben Fanky Fesztivállá nőtte ki magát. Igaz, idén a maskaráknak nem sikerült makulátlanul elűzni a telet, hiszen farsang után érkezett meg a zimankó, de az a nüansz nem zavarta a jó cél teljesülését.

Jobbról: Balaicz Zoltán, Ruisz Cecília és Tompa Gábor Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Ruisz Cecília, az egyesület elnöke elmondta, az adományt idén csapatépítő Balaton-felvidéki nyaralásra fordítják, de jut belőle színházlátogatásra, kirándulásra is. Végezetül Tompa Gábor, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezetője megköszönte a fánksütő csapatok lelkes munkáját, hiszen közel 3 ezer darab fánk készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában