Választás 2018

2018.03.06. 18:15

Zalaszentgróton tartott fórumot a DK

A bér, nyugdíj, oktatás, egészségügy mellett a külföldön dolgozók hazatérésének óhaja foglalkoztatja az embereket - ezt Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció alelnöke mondta a párt lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatón.

Keszey Ágnes

Mint elhangzott, a  DK a jobboldali gondolkodású választópolgárokra is számít abban, hogy április 8-a után olyan Magyarországot építsenek fel, ahol mindenki megtalálja saját magát.

Vadai Ágnes  kifejtette: olyan normális, nyugodt országot szeretnének, melyben intézményes és európai garanciák is vannak.  Programjuk első pontja   -ha kormányra kerülnének- különleges ügyészi  hivatal felállítása a korrupció vizsgálatára és az európai ügyészséghez  való csatlakozás, mert a DK szerint ez garantálja az  állampolgárok szabadságát.

A sajtótájékoztató után az alelnök és   Kovács Viktória, a térség országgyűlési képviselőjelöltje  lakossági fórumot tartott, melynek házigazdája  Baracskai József polgármester volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában