A nyugdíjasokat segíti

2018.02.10. 09:00

Hetvenötödik születésnapján köszöntötték Tarr Ernőt Kanizsán

Ma ünnepli 75. születésnapját Tarr Ernő a kanizsai honvéd egyesület elnöke, akit tegnap a HSMK-ban a helyi városvédő egyesület tagjai is felköszöntöttek.

Benedek Bálint

Az ünnepi köszöntés résztvevői, balról: Cserti Tibor a városvédők elnöke, Tarr Ernőné Rózsa, Tarr Ernő és Papp Ferenc Fotó: A Szerző

A városvédőknél már hagyomány, hogy Kanizsa közéletének fontos és kiemelkedő szereplőit a születésnapjukon felköszöntik.

- Tarr Ernő nyugalmazott honvéd ezredes a Nagykanizsai Honvéd Egyesület vezetőjeként közel 150 nyugdíjassal áll napi kapcsolatban – fogalmazott Papp Ferenc a városvédők alelnöke. – Ahogy aktív évei során, úgy mostani feladatában is lelkiismeretes, s felelősséggel végzi a feladatát. Az egyesület jelentős szerepet tölt be a város életében.

Az ünnepi köszöntés résztvevői, balról: Cserti Tibor a városvédők elnöke, Tarr Ernőné Rózsa, Tarr Ernő és Papp Ferenc Fotó: A Szerző

Tarr Ernő feleségével érkezett, s mint elmondta: mindig fontos pont volt az életében a város, melynek lakóit segítette. Jelenleg a nyugdíjas társainak igyekszik a lehető legtöbb támaszt nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában