Kedveskedtek a gyerekeknek

2017.12.21. 18:42

Karácsonyi meglepetés a zalai diákoknak

Az ajándékoknál a fontosabb, hogy a család együtt van: a karácsony a szeretetről is szól. Fontos, hogy ilyenkor kifejezzük a szeretetünket. Szeretnénk ezzel az eseménnyel ehhez is hozzájárulni” – mondta Manninger Jenő országgyűlési képviselő azon a jótékonysági eseményen, ahol három zalai iskola diákjait lepték meg.

Keszey Ágnes

Süteményeket is kínáltak a gyerekeknek

A Helikon Kastélymúzeum Vadászati Múzeumába hívta a keszthelyi Zöldmező utcai, a Csány-Szendrey és az egervári általános iskola diákjait az országgyűlési képviselő, ahol meglepetésekkel kedveskedtek a gyerekeknek.

- A feleségem karácsony előtt már 13 éven keresztül valósított meg hasonló rendezvényeket. A tanárok segítségével különböző iskolákból olyan gyereket hívott meg, akik szerényebb körülmények között élnek. Ezt a hagyományt szeretném folytatni, Most három iskolából hívtunk meg harminc gyermeket – mondta Manninger Jenő.

Maninger Jenő hívta az eseményre és köszöntötte a gyerekeket
Süteményeket is kínáltak a gyerekeknek

A rendezvényen karácsonyi koncertet adott a Brumi Bandi Band és a Happy Dixieland Band. Az ajándékokon kívül finomságokkal is várták a gyerekeket felajánlások révén. A zenészek ingyen léptek fel, a képviselő jótékonysági akciójára az édességek egy részét egy hévízi cukrászda ajánlotta fel, valamint Manninger Jenő felesége és feleségének édesanyja sütötte. Végezetül a diákok megnézhették a Vadászati Múzeumot és a modellvasút kiállítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában