Szeniorok Iskolája

2017.09.26. 11:47

Az idén is lehet jelentkezni a szenior tanfolyamokra Kanizsán

NAGYKANIZSA Idén is elindítják a Szeniorok Iskolája programot, az idősebb generáció tagjai idegen nyelveket és számítógépes ismereteket sajátíthatnak el a 30 órás tanfolyam keretében – jelentette be tegnap Dénes Sándor polgármester.

Pásztor András

Mint elhangzott: a tanfolyamokra, amit középiskolás diákok tartanak a nyugdíjasoknak október 20-ig lehet jelentkezni. A kitöltött jelentkezési lapokat a polgármesteri hivatalban és a könyvtárban is leadhatják a tanfolyamra jelentkezők.

– Az ünnepélyes, immár kilencedik tanévnyitóra október 25-én a Medgyaszay Házban kerül sor, majd azt követően novemberben kezdődik az oktatás – mondta Dénes Sándor polgármester, aki szerint a tanfolyam a generációk találkozását, egymásra találását is erősíti.

Dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó az október 4-én megrendezésre kerülő Gyalogló világnapról szólt. Mint mondta: a 6 kilométeres gyalogtúra 8.45 órakor indul az Erzsébet térről és a Csónakázó-tónál ér véget. A résztvevők sorsjegyet kapnak, melyekkel értékes ajándákokat nyerhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában