Naponta kereste fel a munkahelyén

2024.01.19. 08:43

Szerelmével üldözte a postáskisasszonyt

A plátói szerelem történetének utolsó fejezetét az ügyészség írta meg, ugyanis vádat emeltek a fiatal férfi ellen.

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Audio und werbung

Ennek lényegét dr. Jánky Judit, a megyei főügyészség sajtószóvivője ismertette. A kitartó udvarlása miatt vádlottá lett 32 éves zalaegerszegi férfi 2018 év végén az egerszegi főpostán rendszeresen ugyanannál az  ügyintézőnél adta fel a leveleit. Ennél azonban többet is akart, párkapcsolatot szeretett volna kialakítani a postáskisasszonnyal, ezért rendszeresen, naponta felkereste őt a postán. Munka után pedig az épület bejáratánál megvárta őt, követte, próbálta hazakísérni, emellett rendszeresen különböző ajándékokat vitt be neki a munkahelyére annak ellenére, hogy a postáskisasszony a kapcsolattartástól határozottan elzárkózott, és több ízben is felszólította a férfit, hogy hagyja békén, ne keresse őt.

A férfi nem tántorított, egy népszerű internetes közösségi alkalmazáson keresztül is kapcsolatba próbált lépni a nővel, aki azonban ezt letiltotta. A fiatal férfi ezt követően kézzel írt leveleket vitt be szíve választottjának a munkahelyére. Ezen túlmenően, hogy a hölggyel kapcsolatba léphessen, 2021 év elejétől a postáskisasszony édesanyját és kolléganőjét is rendszeresen, naponta felkereste, valamint üzeneteket küldött nekik.

A Zalaegerszegi Járási Ügyészség a postáskisasszony által előterjesztett magánindítványra tekintettel zaklatás vétsége miatt emelt vádat a tolakodó férfival szemben.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában