Teherautóval karambolozott egy személyautó a 86-oson

2024.01.24. 15:08

A személyautó 52 éves vezetője a helyszínen életét vesztette

Teherautóval karambolozott egy személyautó a 86-oson, Zalabaksánál január 24-én, szerdán délután. A tűzoltók feszítővágóval szabadítják ki az autó vezetőjét, jelezte a VÉSZ applikáció.

Korosa Titanilla

A csesztregi elágazónál rendőrök irányítják a forgalmat jelenleg is. A baleseti helyszínelés még zajlik és várhatóan hosszabb ideig eltart.

Fotó: Korosa Titanilla

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a 86-os főút 17-es kilométerszelvényénél, Zalabaksa térségében. A baleset következtében az autó vezetője beszorult, a lenti hivatásos tűzoltók feszítővágóval kezdték meg kiszabadítását. Az esethez a mentők is kiérkeztek. (Forrás: katasztrofavedelem.hu)


A police.hu tájékoztatása szerint közúti közlekedési baleset történt 2024. január 24-én 14 óra 30 perc körül a 86-os számú főút 17-es kilométerszelvényénél, Zalabaksa térségében.

A műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök lezárták, a forgalmat mindkét irányból visszafordítják.


16.13: Kollégánk a helyszínre sietett, mint írja, a csesztregi elágazónál rendőrök irányítják a forgalmat jelenleg is. A baleseti helyszínelés még zajlik és várhatóan hosszabb ideig eltart.


18.30: Cséber Benjamin, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a balesettel kapcsolatban nemrégiben arról tájékoztatott, hogy eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött egy személyautó és egy nyerges vontató. A baleset következtében a személyautó vezetője, egy 52 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


19.07: Ahogy arról korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset miatt teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök a 86-os számú főúton, Zalabaksa közelében. A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését és a műszaki mentés is véget ért. Az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható, tájékoztat a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában