Hatodik alkalommal

2024.01.28. 18:30

Idén is lesz Zala Tűzoltó Kupa

Hatodik alkalommal mérhetik össze tudásukat a „Zala Tűzoltó Kupa” elnevezésű versenysorozaton a vármegyében, illetve a szomszédos vármegyékben működő önkéntes tűzoltó egyesületek csapatai. A programsorozat ezúttal négy helyszínen kínál látványos elfoglaltságot a jelentkező csapatoknak, valamint a kilátogató közönségnek.

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az első megmérettetést május 25-én Lakhegyen rendezik, majd június elsején Alsópáhokon folytatják a résztvevők. Csabrendeken, a kupa harmadik eseményén ezúttal is egy különleges, éjszakai tűzoltóversenyt rendeznek majd június 29-én. 

A Zala Tűzoltó Kupa július 13-án Miháldon zárul, ahol a fordulót követően az egész sorozat búcsúzik az idei évi megmérettetéstől, a résztvevőktől és a közönségtől – itt adják majd át a végső kupákat a legjobbaknak ünnepélyes keretek között. A kupa fővédnöke a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Takács Ottó Alajos tűzoltó ezredes, védnöke pedig Bajsz András tűzoltó alezredes, tűzoltósági főfelügyelője. A sorozatot a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Zala Vármegyei Tűzoltó Szövetség is támogatja. 

A versenyszabályzat a későbbiekben a http://zalatuzoltokupa.hu/ weboldalon lesz elérhető. A szervezők versenyekkel kapcsolatos friss információkat a weblap mellett a https://www.facebook.com/zalatuzoltokupa/  közösségi média felületen is megjelenítik – közölte a katasztrófavédelem honlapja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában