Teljes útzár

2023.11.02. 11:11

Egy személy életét veszítette közlekedési balesetben Bocföldénél - frissítve

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Bocföldénél. A baleset a 7410-es út 4-es kilométerénél történt, jelezte a katasztrófavédelem VÉSZ applikációja.

Arany Gábor

Fotó: Wolf Ferenc

Csütörtökön délelőtt fél 11 körül személyautó és kisteherautó ütközött össze a 7410-es út 4-es kilométerénél, Bocfölde település régiójában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották a műszaki mentéshez, melynek során áramtalanították a járműveket. Összesen négyen utaztak az autókban, két embert feszítővágó segítségével emeltek ki a tűzoltók. A kisteherautó üzemanyag kannákat szállított, melyek közül az egyikből üzemanyag került az úttestre. Az egységek felitatták azt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, ahol teljes útlezárás van.

(Forrás: katasztrofavedelem.hu)

Fotó: Wolf Ferenc
Fotó: Wolf Ferenc

Információink szerint a balesetben egy személy életét veszítette. Az elsődleges hírek arról szóltak, hogy Peugeot 306-os típusú személyautó és Volkswagen Transporter típusú gépkocsi ütközött össze Bocfölde és Sárhida között. A személyautóban utazó személy (sajtóértesülések szerint egy 10 éves kislány) a helyszínen életét vesztette, a sofőrt, valamint a Volkswagenben utazó két személyt sérüléseik miatt kórháza szállították.

Fotó: Wolf Ferenc
Fotó: Wolf Ferenc
Forrás: Zalaegerszeg HTP
Forrás: Zalaegerszeg HTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában