Végül nem volt szükség a mentőhelikopterre

2023.11.13. 15:39

Egy várandós nő is résztvevője volt a Lenti és Lovászi között történt balesetnek (frissítve)

Gyuricza Ferenc

Illusztráció

Forrás: ZH-Archívum

Fotó: Fehér Márk

Mentőhelikopter érkezett ahhoz a közlekedési balesethez, ami hétfőn délután történt a 7538-as út Lenti és Lovászi közötti szakaszán. Információink szerint egy Suzuki típusú személygépkocsi tartott Kerkateskánd irányából egy mezőgazdasági úton az említett közút felé, ám a kereszteződésbe érve nem adott elsőbbséget az éppen odaérkező menetrend szerint közlekedő autóbusznak, így a két jármű összeütközött, az autó pedig az árokba csapódott. Legalább két személy sérült, őket jelenleg is a mentők látják el.

A forgalom rendőri irányítás mellett halad. Az arra járók figyelmesen vezessenek.

Frissítés 20.25:

Három személyt vittek kórházba a mentők annak a közúti balesetnek a helyszínéről, amely hétfőn délután történt a 7538-as út Lenti és Lovászi közötti szakaszán. Mint azt korábban írtuk, egy Suzuki típusú személygépkocsi Kerkateskánd külterületén, a falu irányából egy mezőgazdasági úton tartott a zártkerti területek felé, majd az említett közúti kereszteződéshez érve a jármű vezetője figyelmen kívül hagyva az elsőbbségadási kötelezettségét kihajtott a Lenti irányából éppen akkor odaérkező, menetrend szerint közlekedő autóbusz elé. Az autóbusz sofőrje ugyan fékezett, de az ütközést nem tudta elkerülni. A Suzuki megpördült az úttesten, majd az orrával a bal oldali vízelvezető árokba csapódott. A személygépkocsiban hárman ültek, közülük ketten sérültek meg. Szemtanúk elmondása szerint az autóbuszon viszonylag sok utas volt, köztük egy várandós nő, akihez ugyancsak mentőt kellett hívni. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ám végül nem volt rá szükség, hiszen a két sérültet, illetve a várandós nőt is mentőautókkal szállították kórházba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában