A hétvége eseményei számokban

2023.11.13. 13:00

Ittasan, jogosítvány nélkül ült motorra a 20 éves férfi

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a hétvégén a szolgálatban lévő állomány 12 főt fogott el, akik közül öt személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Zaol.hu

A járőrök 2023. november 11-én 0 óra 15 perckor Zalaegerszegen, az Ady Endre utcában ellenőrizték egy segédmotorkerékpár vezetőjét. Az igazoltatás során megállapították, hogy a 20 éves motoros annak ellenére ült volán mögé, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott. A rendőrök a helyi férfit előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indítottak ellene – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában