Verekedtek, törtek-zúztak a vendégek

2023.10.06. 08:24

Csatatérré alakult egy zalakarosi vendéglátóhely

Garázdaság és rongálás miatt emeltek vádat

Arany Gábor

Csatatér összecsapás után a biztonsági kamera felvételén

Fotó: Ügyészség

Elfajult a poharazgatás egy nyári délutánon a zalakarosi strandon, a történtek miatt büntetőeljárás indult, ebben nemrég született vádirat. Az ide vezető események 2022. augusztus 1-jén kora délután a zalakarosi strandfürdő egyik vendéglátóhelyének teraszán zajlottak, itt poharazgatott két 38, illetve 32 éves ozorai férfi. Aztán megjelentek a feleségeik is, és az italozás abbahagyására kérték párjaikat. A
vendéglátóhely tulajdonosa ekkor azonban trágár szavakkal szidalmazni kezdte az idősebb férfi feleségét. Ezért a férje felelősségre vonta tulajdonost, szóváltás kerekedett, amiből dulakodás  alakult ki közöttük, s ebben a vendéglátós könnyű sérülést is szenvedett. Eközben a fiatalabb ozorai férfi az étterem tulajdonosának segítségére siető személlyel kezdett dulakodni, és ráadásul közben a kiszolgáló pultról az italokat szándékosan a földre lökte, a vendéglős bukósisakját a poharak közé dobta. Ezzel közel 370 ezer forint kárt okozott, amit azonban megtérített a büntetőeljárásban.
A Nagykanizsai Járási Ügyészség a idősebb férfival szemben garázdaság, társa ellen garázdaság és rongálás miatt emelt vádat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában