Az eset nagy port vert fel a városban

2023.09.22. 18:06

Nyomoz a rendőrség a kiskanizsai iskolában megütött gyermek ügyében

Zaol.hu

Képünk illusztráció / pexels.com

Egy édesanya elektronikus levélben azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy Nagykanizsán, a kiskanizsai iskolában egy pedagógus bántalmazta a gyermekét. Állítása szerint a férfi matematikatanár megrángatta, megütötte a gyermekét, amitől a 11 éves fiú füle megsérült. Az eset nagy port vert fel a városban.

Megkeresésünkre a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól azt a választ kaptuk, hogy a bűnügyi osztály közfeladatot ellátó személy eljárásában elkövetett bántalmazás bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A rendőrségi feljelentésen túl a tanuló szülei panaszt tettek a Nagykanizsai Tankerületi Központnál is, ahonnan arról tájékoztatták szerkesztőségünket, hogy már megkezdték a panasz kivizsgálását. Az ügyre reagálva a kiskanizsai iskola szülői közössége az interneten egy petíciót indított, miszerint kiállnak a tanár ártatlanságáért. A petíciót a legfrissebb adatok alapján eddig 639 fő írta alá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában