Az elmúlt 72 órában történt

2023.07.24. 09:11

Villanyoszlopnak csapódott az autó, súlyosan megsérült a sofőr

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén kettő súlyos és kettő könnyű sérüléssel, valamint 14 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

Egy 21 éves nagyrécsei nő közlekedett személyautóval 2023. július 21-én 20 óra körül Nagykanizsán, az Űrhajós utcában. A Magyar utcához érve a sofőr az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget egy neki jobbról érkező gépkocsinak, és összeütköztek. A baleset következtében a védett úton haladó jármű villanyoszlopnak csapódott, vezetője, egy 53 helyi férfi, nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedésben résztvevőket, hogy az útkereszteződésekhez érve körültekintőbben közlekedjenek, az út mellett elhelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblákra nagyobb figyelmet fordítsanak! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

…hogy mindenki hazaérjen!

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 72 órában 12 főt fogott el, akik közül hat személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök 11 főt állítottak elő, közülük kettő személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában