Beszélgetés közben a férfi váratlanul megfogta a lány mellét

2023.07.11. 08:52

Kamasz lányt molesztált a veteményesben az idősödő férfi

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Brian A Jackson

Kamasz lányt molesztált az idősödő férfi, büntetőeljárás kerekedett a tolakodásából. A vármegyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Jánky Judit által ismertetett vádirat szerint erőszakosan lépett fel a szomszéd kislánnyal szemben, hogy nemi vágyát kielégítse egy 63 éves, Keszthely környékén élő, büntetlen előlétű férfi. Mindez történt 2021. július 27-én 13 óra körül, amikor a férfi ismerőse házának hátsó kertjéből figyelt fel a szomszédban bérlőként lakó család 15 éves lányára, aki a veteményeskertben paradicsomot szedett. Mivel a férfi korábban is dolgozott itt, ismerte a szomszédos házban 2019 óta bérlőként élő családot, így a lányt is.. A két ingatlant a kertek között kapu kötötte össze, itt ment át a férfi a kislányhoz, és beszélgetni kezdett vele, közben megölelte és azt mondta neki, hogy „minden egyes alkalommal aranyosabb”. A beszélgetés közben a férfi váratlanul megfogta a lány mellét, amitől a gyerek megrémült, igyekezett gyorsan elhagyni a kertet. A férfi azonban a kertkapuban állva megvárta, míg a lány elindul a ház felé, majd eléje állt, és amikor a kislány megpróbálta őt félretolni és elmenni mellette, megragadta a karját, visszahúzta magához, ezután a pólója alá nyúlt és melltartón keresztül megfogta a mellét. A kamasz ki akarta szabadítani a kezét a szorításból, a férfi azonban ekkor a melltartót is megpróbálta felhúzni rajta. Végül a lány kiszabadult szorult helyzetéből, és az ellenkezését észlelve a férfi is abbahagyta a molesztálását, azonban a tolakodó és súlyosan szeméremsértő magatartása alkalmas volt arra, hogy a megtámadott fiatalban komoly félelmet keltsen.

A Keszthelyi Járási Ügyészség 18.  életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítés bűntette miatt emelt vádat a férfivel szemben, és végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. Ezen túlmenően kérte, hogy a bíróság végleges hatállyal tiltsa el a vádlottat olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelyben 18.  életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában