A bevétel felét kapták meg a lányok

2023.07.03. 07:36

Bordélyház volt az éjszakai klub

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Kalcutta

Bordélyház működtetői ellen emeltek, vádat, a történet részleteiről d. Németh Eszter, a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője adott tájékoztatást. E szerint egy 50 éves gyenesdiási férfi _ az ügy  elsőrendű vádlottja _  2007 óta bérelt Keszthelyen ingatlant, ahol night clubot üzemeltetett. A bárban táncoslányokat alkalmazott, akik a vendégeket itallal kínáltak, táncoltak nekik, illetve prostituáltként a vendégek rendelkezésére álltak, velük igény esetén pénzért szexuális kapcsolatot létesítettek. Ehhez a férfi az épületrész földszinti részén lévő három szobát biztosította. Távollétében az üzletet 2018-tól egy 29 éves keszthelyi nő _ az ügyben másodrendű vádlott _  vezette, aki az ingatlan egyik lakrészében élt és korábban a bárban táncoslányként dolgozott. A szexuális szolgáltatást nyújtó prostituáltakkal ez a fiatal nő állapodott meg a szolgáltatások körülményeiről,  időpontot egyeztetett, szervezte a szobák beosztását, illetve a prostituáltaktól átvette a szolgáltatásért kapott teljes összeget, amit a szórakozóhely üzemeltetőjének átadott. Az örömlányokkal a pénzügyi elszámolásban mindkét vádlott részt vett, a prostituáltak az általuk  leadott pénz felét kapták vissza. A gyenesdiási férfi és segítője az így befolyt pénzből biztosította a bordélyház üzemeltetését, és bevételt is jelentett számukra.

A Keszthelyi Járási Ügyészség a night club üzemeltetője és segítője ellen bordélyház fenntartásával, vezetésével elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat, melyben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában