Berendezési tárgyakat, autót is megrongált

2023.03.09. 08:22

Tört-zúzott Lentiben egy férfi, őrizetbe vették

A rendőrök egy 34 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették.

police.hu

Forrás: police.hu

A Lenti Rendőrkapitányságon garázdaság, zaklatás, rongálás és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt van folyamatban nyomozás egy 34 éves helyi férfival szemben.

Forrás: police.hu

A gyanúsított 2023. március 6-án 14 óra 45 perc körül megjelent egy helyi irodában, ahol a vezetővel való nézeteltérése miatt berendezési tárgyakat rongált meg és tört össze.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A következő napon egy másik sérelme miatt, egy edzőterem előtt saját autójával kétszer nekiment ismerőse ott parkoló járművének. A történtek után a gépkocsi tulajdonosa a testvére személyautójával megjelent a 34 éves férfi házánál, hogy számonkérje a rongálás miatt. Ekkor az elkövető előbb egy téglával bedobta a kocsi egyik ablakát, majd a kezében lévő baltával betört egy másikat is.

Forrás: police.hu

A férfi még ezután sem nyugodott meg, elment az irodavezető lakásához, ahol ököllel többször megütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A lenti rendőrök elfogták és előállították a kapitányságra a feldühödött helyi lakost, akit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában