Autókat is megrongált

2023.01.05. 09:54

Tört-zúzott a nagykanizsai férfi, amerre járt

Szeszből merített bátorságot magának az a fiatal férfi, aki aztán szinte minden útjába eső tárgyba belekötött, tört-zúzott, amerre járt.

Arany Gábor

Fotó: Shutterstock

Hamarosan a bíróság dönthet az ámokfutásáról, amit nemrég foglaltak vádiratba. E szerint a 22 éves nagykanizsai férfi 2022. április 25-én este városában különböző vendéglátóhelyeken poharazgatott. Erősen leittasodva este tíz óra körül hazafelé indult. Útba ejtette az Erzsébet téri sörözőt, a teraszán felborított kettő széket, ezek karfája letört, majd felborított még kettő szemetesedényt is. Ezt követően az Ady utcában az egyik pizzéria teraszán négy napernyővel bánt el hasonló módon. A férfi a Szent Imre utca, majd a Csengery út felé ment tovább, útközben 11 parkoló személygépkocsiról rúgta, törte le a bal oldali visszapillantó tükröt. Ezek közül egy Volkswagen Passatban 95 ezer, egy Toyota RAV4-esben 190 ezer, míg a többi kilenc járműben 50-50 ezer forintot meg nem haladó kár keletkezett. A büntetőeljárás megindulása után a fiatal férfi a Toyota RAV4-en kívül a többi esetében okozott kárt megtérítette.

A megyei főügyészség sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba közlése szerint a fiatalember ellen a Nagykanizsai Járási Ügyészség rongálás, valamint garázdaság miatt emelt vádat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában