Rendőrségi hírek

2022.07.11. 08:38

Két vadgázolás is történt Zala megyében a hét végén

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a hétvégén 2 súlyos, 2 könnyű sérüléssel és 12 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 62 éves andrásfai férfi közlekedett 2022. június 9-én 13 óra körül egy személygépkocsival a 7404-es számú úton Zalaegerszeg irányából Kiskutas felé, amikor a 4-es kilométerszelvénynél egy szarvastehén ugrott a járműve elé, melyet elütött. A baleset következtében a gépjármű 48 éves andrásfai utasa könnyebben megsérült, a vadon élő állat elpusztult.

Egy 43 éves kistarcsai nő közlekedett egy elektromos kerékpárral 19 óra 50 perc körül 7522-es számú út melletti gyalog- és kerékpárúton Garabonc irányából Zalakaros felé, amikor figyelmetlensége miatt elesett. A biciklis súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Forrás: police.hu

Egy 30 éves sárvári férfi közlekedett egy személygépkocsival július 10-én 0 óra körül a 74-es számú főúton Győrvár irányából Zalaegerszeg felé, amikor a 63-as kilométerszelvénynél egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány a hét végén 11 főt fogott el, közülük 5-öt bűncselekmény elkövetésének értek tetten, 3-mat pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök 9 főt állítottak elő, közülük 6 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában