Látta az esetet?

2022.06.02. 12:43

Parkoló autónak ütközött egy ismeretlen személygépkocsi Nagykanizsán, szemtanúkat keres a rendőrség

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 20000/4633/2022. általános számon indított eljárást anyagi kárt okozó közúti közlekedési baleset miatt.

police.hu

Forrás: Illusztráció / Fehér Márk

Egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsival közlekedett egy ismeretlen személy 2022. június 1-én 9 óra és 16 óra 15 perc közötti időben Nagykanizsán a Sugár úton, a Vörösmarty utca felől a Rákóczi Ferenc utca irányába. Haladása során a Sugár út 42. szám előtti útszakaszhoz érve, az ott lezárt állapotban várakozó Volkswagen Passat típusú személygépkocsi kikerülése során nem tartott kellő oldaltávolságot, ezért a várakozó személygépkocsi bal oldali külső visszapillantó tükrének ütközött. A balesetet követően az okozó járművével megállás nélkül, adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén – közölte a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában