Összesen 78 pályamű érkezett

2022.06.10. 11:15

Átadták az alkotói pályázat díjait a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon

Átvették megérdemelt elismeréseiket és ajándékaikat az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által hirdetett alkotói pályázat megyei helyezettjei pénteken a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság zalaegerszegi székhelyén. A pályázatra az ovisok mellett a 6-10 éves, a 11-14 éves, valamint a 15-18 éves korcsoportú tanulók küldhettek be alkotásokat.

Katasztrófavédelem

Forrás: Kósi Zsolt / Zala MKI

A díjátadóra érkező gyerekeket, szülőket és tanárokat Csóka Antal György tűzoltó ezredes, a ZMKI gazdasági igazgatóhelyettese köszöntötte, majd Bajsz András tűzoltó alezredessel, a Zala Megyei Tűzmegelőzési Bizottság ügyvezető elnökével közösen adták át az elismerő okleveleket és ajándékcsomagokat Zala legügyesebb rajzolóinak. 

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra az április végi határidőig összesen 78 pályamű érkezett, a legtöbbet ezúttal a 6-10 és a 11-14 éves, iskolás korcsoportúak küldték. Az óvodás korosztályból a legtöbb pályamű az Alsópáhoki Szivárvány Óvodából, míg az iskolás korcsoportból a nagykanizsai Kőrösi Csoma Sándor-Péterfy Sándor Általános iskolából érkezett.

A nyertesek és a helyezettek

Óvodás korcsoport

I. helyezett: Molnár Hanna
II. helyezett: Sebestyén Júlia
III. helyezett: Horváth Nimród

6-10 éves korcsoport, szabadkézi rajz kategória

I. helyezett: Szatai Laura
II. helyezett: Kovács Bella
III. helyezett: Németh Emma Róza

11-14 éves korcsoport, szabadkézi rajz kategória

I. helyezett: Szarka Léna és László Kitti
II. helyezett: Molnár Boglárka és Molnár Lujza
III. helyezett: Aczél Gergő

11-14 éves korcsoport, egyéb kézműves alkotás kategória

I. helyezett: Horváth Dorka és Dénes Hanna

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gratulál minden gyermeknek a munkájához és kérik őket, hogy a következő alkalommal is vegyenek részt pályázaton – közölte honlapján a ZMKI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában