Tűzeset

2022.03.27. 17:00

Szombaton is több helyen égett az aljnövényzet Zala megyében

A katasztrófavédelem közlése szerint Galambokon, Letenyén, Petrikeresztúron és Letenyén is lángra kapott a száraz avar szombaton.

Katasztrófavédelem

Nádas, bozótos és egy fásítás aljnövényzete égett mintegy öt hektáron Petrikeresztúron, a Győrfiszegi utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal, kéziszerszámokkal és puttonyfecskendőkkel oltották el a tüzet.

 

Ötszáz négyzetméteren lángolt a száraz avar Galambokon, a Panoráma utcában. A közeli akácost veszélyeztető tüzet a zalakarosi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg.

 

Kétszáz négyzetméteren lángolt egy árokpart száraz aljnövényzete Letenyén, a Pálimajorban. A helyi hivatásos és önkéntes tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal rövid idő alatt megfékezték a lángokat.

 

Ötszáz négyzetméteren lángolt az avar Zalakomárban, a Rákóczi utcában. A zalakarosi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában