Mentők is érkeztek a helyszínre

2022.03.12. 21:34

Két autó karambolozott Boncodföldén - frissítve

Egy parkoló kocsi is érintetté vált a balesetben.

KATVÉD

Fotó: police.hu

Összeütközött két gépkocsi Boncodföldén, a Dózsa utcában szombat este. A balesetben egy parkoló autó is károsodott. Az ütközés következtében egy utas az egyik kocsiba szorult, a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók emelték ki. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt - írja a KATVÉD.

 

Fotó: police.hu

A rendőrség honlapja szerint, egy 22 éves zalaszentgyörgyi férfi közlekedett 2022. március 12-én 20 óra 35 perckor egy személygépkocsival Boncodföldén a Dózsa György utcában Kávás irányába. A Jánosképi utca kereszteződéséhez érve elvesztette uralmát a járműve felett, és egy leparkolt gépjárműnek ütközött, majd átcsapodótt az út másik oldalára és nekiütközött egy szemből érkező 47 éves kávási nő által vezetett személygépkocsinak, majd bal oldalára dőlt. A balesetben a 22 éves férfi, és a 47 éves nő megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában