Célzott akció

2022.02.07. 17:15

Drónnal vadásztak a szabályszegőkre az M7-es zalai szakaszán (videó)

Az M7-es autópálya zalai szakaszát ellenőrizték a rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében.

police.hu

Forrás: Jelenet a rendőrség videójából

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi-Technikai Osztállyal együttműködve a korábbiakhoz hasonlóan 2022. február 3-án ismét célzott akciót hajtottak végre az M7-es autópálya zalai szakaszán, a közlekedésbiztonság javításának érdekében, melynek célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt. A rendőrök többek között kiemelten a követési távolság figyelmen kívül hagyását, valamint a nehéz tehergépkocsikra vonatkozó előzési szabályok betartását ellenőrizték. Az akció során az egyenruhások 11 fővel szemben intézkedtek, 10 helyszíni bírságot szabtak ki, valamint 1 esetben szabálysértési eljárás lefolytatásáról intézkedtek - írja a police.hu. 

Forrás: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, egymásra odafigyelve közlekedjenek, saját maguk és a többi közlekedő biztonságának megőrzése érdekében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában