Frissen Zalából

2021.11.23. 08:41

Lesodródott az útról és a tetején állt meg egy autó a 7536-os számú úton

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Forrás: police.hu

Egy 51 éves tótszerdahelyi férfi közlekedett egy személygépkocsival 2021. november 22-én reggel a 7536-os számú úton Bánokszentgyörgy irányából Szentliszó felé, amikor a 14-es kilométerszelvénynél egy jobbra ívelő útkanyarulatból kiérkezve egy szarvas ugrott elé. Ezt észlelve elrántotta a kormányt, elvesztette uralmát a járműve felett, sodródni kezdett, majd letért az úttestről, hossztengelye körül többször átfordulva tetőlemezére borulva állt meg. Az autó sofőrje megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A vadon élő állat elfutott – közölte a police.hu.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözés alapján. A zalai járőrök négy főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában