Frissen Zalából

2021.08.01. 10:03

Lovasrendőrök a kukoricásban találták meg az eltűnt zalai férfit

Félig kiszáradt állapotban találtak rá a kukoricásban a 42 éves szentgyörgyvölgyi férfira.

zaol.hu

Fotó: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. július 30-án 15 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi eltűnt szentgyörgyvölgyi otthonából, és azóta életjelet nem adott magáról.

A Lenti Rendőrkapitányság szolgálatban lévő rendészeti- és bűnügyi állománya a bejelentést követően azonnal megkezdte a férfi keresését, személykereső kutya is segítette a munkájukat. A környék átvizsgálását civilek is segítették, és a kutatás az összehangolt keresésnek köszönhetően másnap 11 órakor eredményre vezetett.

Fotó: police.hu

Szentgyörgyvölgy közigazgatási területén, egy hatalmas kukoricatáblában a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Lovas-kutyás Alosztályának lovasrendőrei megtalálták a félig kiszáradt, zavart állapotban lévő 42 éves férfit.

A rendőrök a megtalált személyt a mentőszolgálat munkatársainak átadták, akik a férfit kórházba szállították. – írja a police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában