Frissen Zalából

2021.07.20. 16:17

Autós üldözés zajlott Zalaegerszegen – frissítve

Nem mindennapi esemény zavarta meg a békésen közlekedőket a megyeszékhelyen, kedden kora délután.

Jóna István

Többen jelezték, hogy egy fekete Mercedes típusú személygépkocsi száguldott nagy sebességgel a belvárosban. Az esettel kapcsolatban Csóbor Katalin r. hadnagy, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a gépjárművet, melyet egy férfi vezetett, a Balatoni úti felüljárón szerették volna közlekedésrendészeti ellenőrzés alá vonni, de a rendőri jelzésre az nem állt meg. A gépjárművet végül közel 40 perces üldözés után Zalaköszvényesnél sikerült megállítani. A vezetőt és három utasát a rendőrök eljárás alá vonták.

Frissítés:

A jármű vezetője a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva növelte sebességét, és menekülni kezdett. Több közlekedési szabálysértés után az egyenruhások közel 30 kilométerrel távolabb Zalaköszvényes külterületén a járművet megállították, és igazoltatták utasait. A gépjárműben öten utaztak abból egy gyermek és négy felnőtt; a sofőrt és három utasát a rendőrök előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

A sofőrrel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt indítottak eljárást, valamint utasait egyéb bűncselekmény miatt vonták eljárás alá.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában