Frissen Zalából

2021.06.19. 08:40

Feszítővágóval szabadították ki az utasokat a Galambokon történt autóbalesetnél

Búzatáblába hajtott egy autó Galambokon szombaton délelőtt. A tűzoltók feszítővágóval nyitották ki a jármű egyik ajtaját.

KATVÉD, Benedek Bálint

default

Letért az úttestről, majd a búzatáblába hajtott, ott többször átfordult, végül a kerekein állt meg egy gépkocsi Galambokon, a Somogyi Béla út mellett, a „régi” 7-es úton. A járműben hárman utaztak, a zalakarosi hivatásos tűzoltók a hátsó ajtót feszítővágóval felnyitva szabadították ki őket. A balesethez a mentők is kiérkeztek – írja a KATVÉD.

 

A rendőrség sajtóügyeletesétől megtudtuk, a bejelentés 8:02 perckor érkezett. A tájékoztatás szerint, Zalasárszeg irányából Galambok felé haladt egy személyautó, s eddig tisztázatlan körülmények között, letért az útról és a jobb oldali mezőgazdasági területre csapódott be, ahol felborult. Az elődleges adatok szerint mindhárom utas megsérült. A sérülteket a Kanizsai Dorottya Kórházban szállították. Forgalomkorlátozás nincs.

Fotó: Olvasó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában