Frissen Zalából

2021.05.27. 09:45

Megöllek! – üvöltötte Balatonfenyvesen a szír férfi, majd nekiesett a rendőröknek és a katonáknak

A férfi orvosi segítséget kért, de ahogy levették róla a bilincset, azonnal a rendőröknek és a katonáknak esett. Egyiküknek még az orrát is betörte.

borsonline.hu

Forrás: illusztráció

Fotó: Shutterstock

Miután nem tudta magát igazolni, a hatóság emberei bekísértek a helyi rendőrkapitányságra egy magyarul nem beszélő férfit Balatonfenyvesen – írja a borsonline.hu.

Az illető akkor azt állította magáról, hogy szír állampolgár és 26 éves, de igazolni ezt továbbra sem tudta, viszont rosszullét miatt orvosi segítséget kért. Mikor azonban az orvos megérkezett, a bilincseit pedig a vizsgálat idejére levették, a férfi valóságos ámokfutásba kezdett: azonnal rátámadt a rendőrökre, ütötte-rúgta és karmolta a zsarukat és a segítségükre hívott katonát, ahol csak érte, majd megpróbálta az egyik rendőr és a katona fegyverét elvenni, miközben angolul azt ordította:

Megöllek titeket!

Végül sikerült leszerelni a tomboló külföldit, akit azért, hogy ne tudjon elrejtőzni, letartóztattak. A támadásban a három rendőr könnyebben sérült, ellenben a katona nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett, miután eltört az orra.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában