Frissen Zalából

2021.04.03. 08:48

Szarvasok okoztak balesetet Várvölgy térségében

Szarvasok okoztak személyi sérüléses balesetet Várvölgy térségében.

police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A balesetek közül egy könnyű sérüléssel, további négy anyagi kárral végződött. Az egyenruhások kiemelt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt tizennégy szabálysértési feljelentést tettek.

 

A 7343-as számú mellékúton, Keszthely felől Várvölgy irányába közlekedett személyautóval egy 41 éves férfi 2021. április 2-án 3 óra 45 perc körül, amikor a 7-es kilométerszelvényben neki jobbról, az út mellől egy szarvasrudli lépett az úttestre. Az ütközés elkerülése érdekében fékezett és balra kormányozta gépkocsiját, ekkor elvesztette uralmát a jármű felett, és a bal oldali vízelvezető árokba hajtva felborult.

Fotó: police.hu

A baleset során a keszthelyi férfi könnyű sérülést szenvedett, a járműben jelentős anyagi kár keletkezett.

A szolgálatban lévő állomány négy főt fogott el, egyiküket a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A zalai rendőrök három főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, biztonsági intézkedés négy esetben történt.

A zalaegerszegi rendőrök a megyeszékhelyi Széchenyi téren igazoltattak egy 29 éves zalacsébi férfit 13 óra körül. Adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a férfit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözi, mivel nem fizette meg a rá kiszabott pénzbírságot, azt közérdekű munkával nem váltotta meg, így az elzárásra lett változtatva, de annak letöltését nem kezdte meg.

A rendőrök a személyt elfogták és előállították, majd a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik